fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Dr. Konstantinos Pantos

Dr. Konstantinos Pantos

Doctor in Ginecologie al Universității din Atena, medic primar al Departamentului de Reproducere Umană si coordonator al Centrului de Fertilizare in vitro din Spitalul Royal Womens, Universitatea Melbourne.

Cu aproape treizeci de ani de experienta in obstetrica si ginecologie si douazeci si cinci ani ca specialist in tratamentul infertilitatii, Konstantinos Pantos are o experienta vasta in toate aspectele legate de tratamentul si tehnologia de reproducere asistata.

A tratat cupluri infertile din intreaga lume, precum Europa, Australia si SUA. Numai in Australia, in ultimii cinci ani, s-au nascut mai mult 500 de copii care provin de la cupluri care au fost supuse fertilizării in vitro la clinica.

Se bucura de recunoasterea internationala pentru calitatea inalta a serviciilor medicale pe care le ofera, pentru eficacitatea metodelor si pentru activitatea sa de pionierat in tratamentul infertilitatii, in implementarea cu succes a tehnologiilor noi si inovatoare in domeniul îngrijirii pacientilor.

Departament: Medic
Pozitie: Doctor in Ginecologie