fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Genesis Athens si Centrul Medical Monza

Clinica Genesis Athens si Centrul Medical Monza au deschis centrul de performanta in diagnosticul si tratamentul infertilitatii. Aici, fiecare cuplu beneficiază de un serviciu medical integrat, pornind de la identificarea cauzei infertilităţii și, implicit, de la un diagnostic corect, și până la găsirea tratamentului optim pentru obţinerea unei sarcini.

Cu o vasta experienta in tratamentul infertilitatii si expertiza unei echipe medicale reputate la nivel international, Clinica Genesis Athens isi uneste fortele cu Centrul Medical Monza, un spital modern cu un inalt standard de excelenta.

Genesis Athens aduce în România experienţa unei echipe medicale de renume, cu una dintre cele mai bune rate de reușită de la prima procedură de peste 50%. În ultimii trei ani și jumătate, peste 2.000 de cupluri din România au devenit părinţi cu ajutorul specialiștilor clinicii cu același nume, din Atena. Prin deschiderea centrului din București, astăzi, specialiștii clinicii vin mai aproape de pacienţii români, care apelau la aceste servicii călătorind departe de casă.

Grupul Monza aduce in Romania experienta de peste 25 de ani a unui grup medical italian, fiind consacrat pentru tehnologia de varf si cele mai bune echipe medicale.

Noul spital va oferi pacientilor sai servicii medicale integrate de diagnostic imagistic, la cele mai inalte standarde, analize genetice, tratamente de fertilizare precum si tratamente chirurgicale minim invazive si chirurgie robotica.

Fertilizarea in vitro vine în sprijinul cuplurilor care nu pot obţine o sarcină pe cale naturală și acolo unde alte metode de reproducere umană au eșuat. Practic, procedura FIV constă în recoltarea ovocitelor de la parteneră și materialul seminal de la partener, urmând ca fecundarea să se întâmple în laborator. Embrionii astfel obţinuţi vor fi transferaţi ulterior în uterul femeii, prin procedura numită embriotransfer.

În cadrul Centrului Medical Monza, cuplurile cu probleme de fertilitate beneficiază de următoarele servicii:

  • Diagnosticul corect al infertilităţii
  • Diagnosticul de preimplementare (PGS, PGD)
  • Fertilizare in vitro
  • Tratamente personalizate de reproducere umana asistata

GALERIE FOTO