fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Transferul intrafalopian zigotic

12/04/2016

ziftTehnica ZIFT (transferul intrafalopian zigotic) este recomandata femeilor care au fost diagnosticate cu endometrioza, cuplurilor cu infertilitate de cauze necunoscute, dar si in cazul in care infertilitatea este cauzata de factorul masculin. Conditia esentială pentru a putea fi utilizata aceasta metoda este existenta trompelor uterine. Aceasta tehnica seamana cu cea anterioara (GIFT), singura diferenta constand in faptul ca se executa la 24-48 de ore dupa recoltarea ovocitelor si dupa ce fertilizarea se efectueaza in prealabil in laborator, iar apoi embrionii sau zigotii sunt amplasati în trompele uterine. Se efectueaza cu anestezie generala si laparoscopic.

In anumite cazuri, se pare ca mediul natural al trompei uterine si diversi factori intrauterini contribuie la dezvoltarea fetala.

Cele doua metode amintite mai sus, GIFT si ZIFTnu mai sunt utilizate atat de des, ci doar la dorinta expresa a cuplului.

Posted in Tratamente