fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Transferul intrafalopian de gameti

12/04/2016

GiftMetoda GIFT (transferul intrafalopian de gameti) este recomandata in special femeilor care sufera de endometrioza sau atunci cand infertilitatea are cauze necunoscute. Conditia esentială pentru ca aceasta metoda sa poata fi utilizata este existenta trompelor uterine sanatoase, dar si a materialului seminal fertil. Metoda GIFT este diferita de fertilizarea in vitro. Dupa extragerea ovocitelor, 3-4 ovule impreuna cu materialul seminal sunt introduse intr-un cateter special, prin intermediul caruia sunt amplasate in trompele uterine.

Aceasta procedura „imita” natura, doarece inseminarea se produce in interiorul trompelor, nu in laborator. GIFT se realizeaza chirurgical, laparoscopic, cu anestezie totala, in ziua extragerii ovocitelor. Daca sunt extrase mai multe ovule, acestea pot fi fertilizate in laborator si pot fi pastrate in congelator, pentru un viitor transfer embrionar in uter. Avantajele acestei metode consta in combinarea tehnicii  reproducerii asistate cu diagnosticul laparoscopic, pentru a descoperi cauza infertilitatii, care este de multe ori endometrioza.

Posted in Tratamente