fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Salutul Medicilor

pantos_new

Dr. Konstantinos Pantos

vth_new

Dr. Andreas Vythoulkas

Dragi prieteni si prietene,

 

Suntem bucurosi sa va putem anunta lansarea clinicii Genesis Athens in Romania – o clinica noua, cu aparatura de ultima generatie, locul unde veti putea beneficia de cea mai buna si profesionista atentie.

 

Motivul pentru care am deschis clinica in Romania este de a da raspunsul firesc cererii tot mai mare pe care pacientii din Romania o au pentru clinica-mama din Atena. Vrem in acest fel sa venim in intampinarea celor care doresc sa obtina o sarcina printr-o procedura de reproducere umana asistata si sa beneficieze de cea mai buna experienta a medicilor nostri.

 

Clinica Genesis Athens din Atena are una dintre cele mai bune rate de reusita din intreaga Europa, iar acest lucru se datoreaza dotarilor de ultima generatie de care beneficiaza laboratorul de embriologie, experientei medicilor care lucreaza aici si felului personalizat in care este tratat fiecare cuplu in incercarea de a gasi solutia care se potriveste cel mai bine pentru rezolvarea problemei medicale.

 

Va asiguram ca de acealeasi lucruri veti avea parte si la filiala deschisa in Romania: dotari de ultima ora, medici experimentati si atentie personalizata.

 

Va asteptam sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru ca scopul medical sa fie atins: obtinerea unei sarcini pentru cei care nu pot avea copii pe cale naturala.