fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Prezentarea Clinicii

Clinica Genesis-Athens din Bucuresti este filiala clinicii cu acelasi nume din Atena, una dintre cele mai bune clinici din lume in domeniul fertilizarii in vitro, cu una dintre cele mai bune rate de reusita din prima incercare, peste 50%.

 

Dr. Konstantinos Pantos, directorul clinicii din Grecia, are 40.000 de copii in toata lumea. Si pentru ca tot mai multi romani luau drumul Greciei in cautarea unei proceduri de fertilizare reusite, in urma careia sa obtina o sarcina, deschiderea filialei de la Bucuresti a venit firesc, in intampinarea acestei nevoi.

 

“E dificil sa ii spui unui cuplu ca singura sansa de a avea un copil este fertilizarea in vitro. Cu atat mai greu este atunci cand le spui oamenilor ca trebuie sa mearga in Grecia pentru asta. Este un mare disconfort. Sunt familii care nu au iesit niciodata din tara”, spune Andreas Vythoulkas, unul dintre specialistii de baza ai clinicii Genesis Athens.

 

Numai in ultimii doi ani si jumatate, peste 1.600 de cupluri din Romania au devenit parinti cu ajutorul specialistilor de la clinica din Atena. S-au nascut astfel in jur de 900 de copii.

 

“Unul din motivele acestui succes este faptul ca tratam fiecare pacientă individual. Fiecare caz este unic, are specificul lui. Acest lucru, alaturi de investitiile facute constant in laboratorul nostru de embriologie, au dus clinica Genesis la un procent general de reusita de 57,3 la suta”, afirma profesor doctor Konstantinos Pantos.

GALERIE FOTO