fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Sectia de Reproducere Umana Asistata

13/04/2016

af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312_XLIn sectia speciala de reproducere umana asistata care functioneaza in cadrul clinicii „GENESIS ATHENS”, scopul nostru este de a ajuta persoanele sau cuplurile care au probleme de fertilitate. In acest sens, am format o echipa alcatuita din cei mai buni medici si biologi, care s-au specializat in domeniul reproducerii umane asistate atat in Romania, Grecia cat si in strainatate, si dispunem de un laborator de embriologie dotat cu aparatura de ultima generatie.

Telul nostru este sa tratam problemele care preocupa pe fiecare persoana sau cuplu care vine la noi pentru a fi ajutat. De aceea ne documentam incontinuu si suntem la curent cu noutatile aparute in domeniu, cu metodele folosite, cu aparatura tehnica medicala si de laborator, dar si in ceea ce priveste terapia medicamentoasa.

Metodele pe care le punem in aplicare sunt numeroase si diverse, incepand de la recoltarea materialului seminal, inseminare artificiala omologa sau heterologa, crioconservarea embrionilor, donarea de material genetic (ovule, spermatozoizi si embrioni), injectarea introcitoplasmatica a spermatozoizilor (ICSI), transferul de gameti si de zigoti in interiorul trompelor uterine si diagnosticul genetic preimplementar, pentru evitarea anumitor afectiuni genetice.

Aplicarea metodelor inovatoare de fertilizare in vitro (precum transferul de blastocisti si controlul genetic preimplementar al cromozomilor), respectarea prevederilor legale, dar si modul de abordare individuala a fiecarei probleme aparute, in colaborare cu personalul medical stiintific foarte bine pregatit sunt unele dintre atuurile care ne fac speciali in domeniul reproducerii umane asistate. Participarea noastra activa la congresele internationale, colaborarile stiintifice si cercetarile comune cu clinici de profil din Europa si Australia ne-au propulsat in mijlocul evenimentelor.

Cunostintele si experienta noastra raspund cerintelor prezente si detinem o sectie de reproducere umana asistata care are cele mai bune rezultate, cu un procent maxim de reusita la fiecare incercare.

Posted in Departamente