fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Sarcina

12/04/2016

Sarcina reprezinta incununarea cu succes a metodei aplicate. Acest lucru se poate remarca la 10-15 zile de la transferul embrionar, cu ajutorul analizei de sange pentru beta-gonadotropina corionica, pe care va trebui sa o efectueze femeia. Rezultatele incercarilor depind de multi factori, precum metoda folosita, varsta femeii etc. Acesti factori sunt urmariti constant si sunt mentionati frecvent de medicii si biologii de la „GENESIS ATHENS”, atat la congresele nationale, cat la cele internationale.

In caz de reusita, evolutia sarcinii nu difera cu absolut nimic fata de o sarcina normala.

Cu toate acestea, esecul unei sarcini la fiecare ciclu continua sa fie un rezultat obisnuit al fertilizarii in vitro si reflecta nivelul international de cunostinte in acest domeniu. In acest caz, este posibil ca motivul insuccesului sa nu poata fi explicat, iar singurul lucru care ramane de facut este reincercarea metodei folosite.

Posted in FIV