fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Histeroscopia uterului

12/04/2016

ysteroskopisiHisteroscopia reprezinta o procedura medicala care permite vizualizarea cavitatii uterine prin endoscopie. Este o metoda terapeutica si de diagnosticare utilizata in cazurile de infertilitate feminina.

Cu ajutorul tehnologiei medicale moderne (fibra optica, aparate foto, imagini de mare precizie, instrumente de mici dimensiuni), pot fi observate dimensiunea, forma, textura histologica a cavitatii endometriale si a canalului cervical. De asemenea, pot fi depistate anomaliile anatomice ale uterului si ale colului uterin, precum si existenta polipilor, fibroamelor, chisturilor si adeziunilor peretilor uterini. Asadar, prin imaginea histologica putem trage concluzii cu privire la functionalitatea endometrului.

Chirurgia histeroscopica corecteaza diverse afectiuni, dar fara a leza tesuturile din vecinatate. Este o terapie minim invaziva care, in conditii de siguranta si eficacitate, solutioneaza problema aparuta si reduce complicatiile specifice metodelor invechite.

Histeroscopia ca procedura de diagnostic sau ca interventie chirurgicala nu presupune spitalizare de lunga durata, pacienta putandu-se intoarce la activitatile cotidiene in aceeasi zi.

Posted in Tratamente