fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Echipa

Prof. Dr. med Jörg B. Engel

Obstetrica-ginecologie, supraspecializare în chirurgia gineco-oncologica, chirurgia sânului, operator senior tumori mamare, tratamentul oncologic în cancerele ginecologice.

Profesor doctor în Obstetrică-Ginecologie la Universitatea de Medicina din Gießen, Germania și director al Departamentului de Obstetrică-Ginecologie în Centrul Oncologic Universitar Frankfurt, prof, dr. Jorg Engel efectuează în România operații pentru cancer de sân și ginecologic, la cele mai înalte standarde medicale. 

Cu peste 20 de ani de experiență în chirurgia ginecologică oncologiă și 10 ani ca specialist în tratamentul cancerului mamar, Prof. Dr. Jörg B. Engel are o experiență vastă în toate aspectele legate de chirurgia, dar și în tratamentul oncologic al cancerelor femeii/ginecologice (sân, ovar, col uterin, uter, vagin, vulvă).

A operat și tratat paciente din întreaga lume încă din poziția de șef al Departamentului de Ginecologie Oncologică din spitalul Universitar Gießen. Fiind un apreciat chirurg și cercetător exigent, a pus ulterior bazele Departamentului de Tumori Mamare și Ginecologice din Spitalul Universitar Nordwest Frankfurt, Germania.

Spirit inovator care vrea să facă imposibilul posibil, a înțeles că în lupta împotriva cancerului trebuie abordate toate modalitățile de tratament, așadar s-a implicat și în cercetare încă de la începutul carierei sale, mai întâi în SUA alături de Prof. Dr. A. V.  Schally, câștigătorul premiului Nobel pentru fiziologie și medicină, continuând la Universitatea Gießen, unde a devenit inițiatorul și conducătorul a două cercetări importante în tratamentul cancerelor de sân și ovariene, pentru care a obținut Premiul Walter Hohlweg al Fundației Schering în anul 2008.

Prof. Dr. Jörg Engel, alături de specialiștii Spitalului Genesis Athens, pune bazele Departamentului Sânului Genesis, dorind să opereze și să trateze cu rigurozitate germană pacienții români la ei acasă.

Dr. Octavian Popescu

Chirurgie generală, supraspecializare in chirurgia oncologica, colorectala, minim invaziva avansata si proctologie.

Medic specialist chirurgie generala si viscerala, cu supraspecializare in chirurgie colorectala, oncologica, minim invaziva si proctologie, coordonator al studiilor clinice de cercetare, intr-unul din cele mai mari centre regionale de chirurgie minim-invaziva viscero-oncologica, colorectala si de urgenta din regiunea Bavaria.

Dr. Octavian Popescu este absolvent al programului complet de formare in chirurgia viscerala din Germania, sub indrumarea Prof. Dr. med. Hubertus Schmitz-Winnenthal, si al supraspecializarii din Franta in domeniul chirurgiei minim invazive a colonului si a rectului (bursier al grantului european ‘’Professional Education’’, pentru pregătirea profesională continuă a tinerilor chirurgi in tehnici chirurgicale și tehnologii noi), in special in prezervarea sfincterului anal si evitarea stomei definitive sub indrumarea Prof. Eric Rullier. Dr. Popescu a dobandit în Germania expertiza si compententele necesare pentru a asigura cele mai avansate tratamente chirurgicale impotriva cancerelor.

In prezent, Dr. Popescu este doctorand in chirurgia viscerala la Universitatea de Medicina din Heidelberg, cu specializare in chirurgia colorectala.

Doctorul Octavian Popescu este fondator in Romania, impreuna cu partenerul sau, Prof. Dr. Schmitz-Winnenthal, al Institutului German de Chirurgie Oncologica We Care din Bucuresti, dorind sa aplice experienta sa internationala in tara natala.