fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Maturarea ovulelor in laborator

12/04/2016

Maturarea ovulelor in laborator este o metoda dezvoltata in ultimii ani pe plan international, cu scopul de a creste sansele unei sarcini, in conditiile in care o femeie, din anumite motive de sanatate, nu poate urma o terapie medicamentoasa pentru stimularea ovariana. Aceasta procedura presupune utilizarea foliculilor primari continuti de ovare. Astfel, femeii i se vor extrage ovocitele mult mai devreme decat in cazul stimularii ovariane (ziua 7-8), iar in laborator sunt prelevate ovule imature, care sunt aduse la maturitate in culturi speciale umede.

Cand acestea ajung la maturitate, dupa 1-2 zile, sunt fertilizate prin injectarea intracitoplasmatica ce contine materialul seminal al partenerului. In continuare,  procedurile sunt asemanatoare celor descrise in cazul fertilizarii in vitro. Sansele de reusita ale acestei proceduri sunt cu siguranta mult mai reduse decat ale fertilizarii clasice, dar reprezinta o alternativa demna de luat in calcul pentru anumite categorii de cupluri care isi doresc un copil.

Posted in Tratamente