fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Sectia de Microbiologie – Biochimie

13/04/2016

233826a67be66a810b23a263230da62e_XLClinica „GENESIS ATHENS” dispune de cele mai bune echipamente si materiale biologice de laborator.

Laboratoarele sunt alcatuite din urmatoarele departamente:

  • Microbiologie
  • Endocrinologie
  • Biochimie
  • Imunologie-Virusologie
  • Hematologie-Coagulare-Electroforeza
  • Genetica moleculara

Toate departamentele sunt dotate cu echipamente de ultima generatie si cu un personal paramedical foarte bine pregatit.

Fiabilitatea, timpul de testare, viteza si colaborarea sunt cele patru coordonate principale ale functionarii laboratoarelor .

Fiabilitatea este obtinuta prin teste de laborator repetate zilnic, dar si prin controale lunare externe si participari periodice la programe locale si internationale de asigurare a calitatii. In plus, datorita organizarii electronice a laboratorului, incepand de la recoltarea probei pana la trimiterea rezultatelor in dosarul pacientului, se reduce posibilitatea „erorii umane”.

De asemenea, utilizam metode standard pentru fiecare tip de analiza, in conformitate cu standardele internationale. Rezultatele patologice sunt intersectate si reverificate inainte de a fi trimise. Electrochimioforeza, Elisa-Elfa, nefelometria, imunoflorescenta si Pcr sunt doar cateva dintre metodele utilizate. Acoperim un numar mare de analize medicale, satisfacand astfel si cele mai mari cerinte. 90% dintre rezultatele analizelor se comunica in aceeasi zi. Testele hormonale, controlul prenatal, controlul avortului spontan recurent, profilul lipidic, controlul fertilitatii, controlul de trombofilie si controlul preoperator sunt unele dintre controalele zilnice ale caror rezultate se obtin in aceeasi zi.

Personalul laboratoarelor este intotdeauna la dispozitia medicului curant si a pacientilor, pentru orice lamurire si explicare a analizelor medicale efectuate, dar si a tehnicilor folosite.

Posted in Departamente