fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Program National FIV 2022-2023

Program National FIV 2022-2023. Decontarea unei proceduri de fertilizare in vitro in valoare de 15.000 lei. Lista actelor necesare pentru dosarul FIV.
Programul National FIV 2022-2023

Infertilitatea este o boala care poate fi tratata in peste 95% dintre cazuri. Prin accesul la fondurile puse la dispozitie de Guvernul Romaniei, mai multe familii vor putea sa isi implineasca un vis, acela de a deveni parinti.

Incepand cu 5 decembrie 2022, Programul National FIV 2022-2023 va fi deschis pentru depunerea dosarelor cu ajutorul carora cuplurile si femeile singure vor primi fonduri pentru accesul la proceduri de fertilizare in vitro.

Iata care sunt toate informatiile de care aveti nevoie pentru alcatuirea dosarului. Pacientii care vor efectua procedura de fertilizare in vitro la clinica noastra vor fi anuntati prin sms care este momentul din care pot depune dosarele, cu precizarea ca acestea trebuie sa fie pregatita, intrucat principiul de acordare a fondurilor este „primul venit, primul servit”. Noi suntem aici pentru a va ajuta sa pregatiti dosarul!

Spitalul nostru este acreditat pentru procedurile de fertilizare in vitro si adera la Programul National FIV 2022-2023 initiat de Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse.

Filiala a clinicii Genesis Athens din Atena coordonata de renumitul prof. dr. Konstantinos Pantos, clinica din Romania a devenit in doar cativa ani cel mai mare centru pentru tratarea infertilitatii, dupa numarul de embriotransferuri efectuate. Cu peste 8.000 de sarcini obtinute de la infiintare si pana in prezent, centrul nostru dispune de cele mai noi tehnologii, de un laborator performant, modernizat anual cu echipamente de ultima generatie, si cei mai experimentati medici supraspecializati in infertilitate.

CINE SE POATE INSCRIE IN PROGRAMUL NATIONAL FIV 2022-2023?

Cuplurile sau femeile singure, cu varsta intre 20-45 de ani, care se lupta cu infertilitatea, cu domiciliul in Romania si care vor desfasura procedurile de reproducere umana asistata pentru obtinerea unei sarcini fie intr-un spital public sau o clinica privata acreditata din tara noastra.

Cuplurile sau femeile singure care se inscriu in program trebuie sa aiba indicatie pentru fertilizare in vitro de la medicul specialist in infertilitate.

In cazul in care nu aveti o astfel de indicatie, dar nu puteti obtine sarcina pe cale naturala, va puteti inscrie in formularul de mai jos la unul din medicii supraspecializati in infertilitate ai clinicii noastre, alegand in acelasi timp si tipul de consultatie pe care o doriti, consultatie sau consultatie online gratuita.

Inscrie-te la o consultatie pentru obtinerea adeverintei cu indicatia medicala necesara pentru Programul National FIV 2022-2023

  *Bifeaza daca esti de acord cu NOTA DE INFORMARE LEGATA DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


  *Campurile din formular marcate cu * trebuie completate pentru a putea trimite mesajul.

  CE TREBUIE SA CONTINA DOSARUL?

  ✅ CERERE TIP (descarca si completeaza cererea)

  ✅ copii ale actelor de identitate

  ✅ DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE (descarca si completeaza declaratia)

  ✅ adeverinta cu indicatia medicala pentru intrarea in Program (o vei primi completata de unul din medicii nostri)

  ✅ adeverința care atestă calitatea de asigurat în sistemul public de sănătate (calitatea de asigurat se poate verifica si online pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate)

  ✅ un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal (descarca si completeaza declaratia)

  UNDE SE DEPUNE DOSARUL?

  Dosarul complet se depune la adresa natalitate@mfamilie.gov.ro. Dosarul se va trimite doar dupa ce autoritatile anunta ca vor primi dosare. Persoanele care nu pot trimite dosarul online, il pot depune fizic la sediul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse din Strada Romulus 6, Sector 2, Bucuresti.

  CAND SE DEPUNE DOSARUL?

  Normele de aplicare ale OUG 1103/2022 au fost aprobate, iar dosarele pot fi depuse incepand cu data de 5 decembrie 2022.

  CUM SE ACORDA SPRIJINUL FINANCIAR?

  Sprijinul financiar acordat prin programul FIV 2022-2023 este in valoare de 15.000 de lei pentru o procedura si se va acorda in doua transe, sub forma unui voucher electronic in valoarea de 5.000 de lei si a unui voucher pe hartie, in valoare de 10.000 de lei.

  Cardul poate fi folosit pentru achizitionarea tratamentului indicat de medicul specialist in infertilitate, iar voucherul pe hartie va fi folosit doar pentru procedura de fertilizare in clinicile acreditate.

  ATENTIE!

  Sprijinul financiar se acorda pe principiul primul venit – primul servit, in ordinea trimiterii dosarelor. In anul 2022, exista fonduri pentru 2.500 de proceduri, iar in 2023, pentru 10.000 de proceduri.