fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Primul centru cu expertiza germana în cancerul de sân din România

Prof. Dr. med. Jorg B. Engel coordoneaza acum primul centru cu expertiza germana in tratamentul chirurgical si oncologic al cancerului de san din Romania, oferind solutii moderne si complete pacientelor care au primit acest diagnostic. Aduce cu sine expertiza medicala covarsitoare adunata in peste 20 de ani de experienta, fiind unul dintre cei mai buni medici la nivel mondial specializati in chirurgia si tratamentul oncologic al cancerului de san.

ℹ „1 din 8 sau 10 femei se va confrunta in timpul vieții cu diagnosticul de cancer de san. Este cea mai raspandita forma de cancer la femei, dar este si patologia in domeniul careia s-au facut progrese semnificative in ce priveste vindecarea, astfel ca procentul pacientelor care se vindeca este mare, de peste 85%”, spune prof. Engel care opereaza cu rigurozitate germană si care lupta alaturi de pacientele sale pentru a face imposibilul posibil.

🩺 Renumitul profesor oferă solutii oncologice si operează in România la clinica Genesis Athens, alaturi de o echipa multidisciplinară formata in Germania.

Prof. Engel: „Tratam corpul, dar si sufletul femeii. Ne pasa de pacienții nostri si ii urmarim si dupa operatie, cu grija, atentie si compasiune, pentru a ne asigura de vindecarea completa.”

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie la o consultație și așteptați  să fiți contactată de un reprezentant al clinicii noastre. Sau sunați pentru programare la telefon 021 308 13 90, specificând că doriți programare pentru secția de chirurgie a sânului, Prof. Dr. Jörg Engel.

În completare, puteți să trimiteți documentele medicale și imaginile CT/RMN prin email sau printr-un serviciu de transfer fișiere la chirurgie@genesisathens.ro. Un reprezentant al clinicii vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră data consultației.

Inscrie-te aici la consultatie

    *Bifeaza daca esti de acord cu NOTA DE INFORMARE LEGATA DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL