fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Program National FIV 2024

Programul National FIV 2024

Infertilitatea este o boala care poate fi tratata in peste 95% dintre cazuri. Prin accesul la fondurile puse la dispozitie de Guvernul Romaniei, mai multe familii vor putea sa isi implineasca un vis, acela de a deveni parinti.

Programul National FIV 2024 se va deschide in curand pentru depunerea dosarelor cu ajutorul carora cuplurile si femeile singure vor primi fonduri pentru accesul la proceduri de fertilizare in vitro. Sprijinul financiar se acorda pe principiul primul venit – primul servit, in ordinea trimiterii dosarelor.

Spitalul nostru este acreditat pentru procedurile de fertilizare in vitro si adera la Programul National FIV 2024 initiat de Ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse.

Filiala a clinicii Genesis Athens din Atena coordonata de renumitul prof. dr. Konstantinos Pantos, clinica din Romania a devenit in doar cativa ani cel mai mare centru pentru tratarea infertilitatii, dupa numarul de embriotransferuri efectuate. Cu peste 8.000 de sarcini obtinute de la infiintare si pana in prezent, centrul nostru dispune de cele mai noi tehnologii, de un laborator performant, modernizat anual cu echipamente de ultima generatie, si cei mai experimentati medici supraspecializati in infertilitate.

Inscrie-te la o consultatie gratuita de infertilitate

  *Bifeaza daca esti de acord cu NOTA DE INFORMARE LEGATA DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


  *Campurile din formular marcate cu * trebuie completate pentru a putea trimite mesajul.

  CINE SE POATE INSCRIE IN PROGRAMUL NATIONAL FIV 2024?

  Revenim in curand cu informatii actualizate.

  CE TREBUIE SA CONTINA DOSARUL?

  Revenim in curând cu informatii actualizate.

  ✅ CERERE TIP (descarca si completeaza cererea)

  ✅ copii ale actelor de identitate

  ✅ DECLARATIE PE PROPRIA RASPUNDERE (descarca si completeaza declaratia)

  ✅ adeverinta cu indicatia medicala pentru intrarea in Program (o vei primi completata de unul din medicii nostri)

  ✅ adeverința care atestă calitatea de asigurat în sistemul public de sănătate (calitatea de asigurat se poate verifica si online pe site-ul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate)

  ✅ un acord de prelucrare a datelor cu caracter personal (descarca si completeaza declaratia)

  UNDE SE DEPUNE DOSARUL?

  Revenim in curand cu informatii actualizate.

  Dosarul complet se depune la adresa natalitate@mfamilie.gov.ro. Dosarul se va trimite doar dupa ce autoritatile anunta ca vor primi dosare. Persoanele care nu pot trimite dosarul online, il pot depune fizic la sediul Ministerului Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse din Strada Romulus 6, Sector 2, Bucuresti.

  CAND SE DEPUNE DOSARUL?

  Revenim in curand cu informatii actualizate.

  CUM SE ACORDA SPRIJINUL FINANCIAR?

  Revenim in curand cu informatii actualizate.