fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Povestea noastra

19/10/2016

Pot doar sa incep prin a va spune ca incurajez toate cuplurile care doresc sa devina parinti sa nu mai astepte, sa mearga la doctor. Asta daca vad ca incearca natural de o vreme si vad ca „rezultatul” nu apare….sa stiti ca toti reusesc , chiar din prima incercare sau cel mult din a doua… Fara falsa modestie, de cand l-am cunoscut pe dr nostru,Andreas Vythoulkas, am avut incredere in tot ceea ce ne-a zis si …am reusit.In fiecare zi multumesc Domnului ca l-am cunoscut, ca am ajuns la Atena si ca mana „magica” a domnului dr. Pantos a doua oara a fost cu noroc!
Drumul nu a fost usor…analize…investigatii…diagnostic…la final am stiut ca suntem sanatosi si apti pentru a face un copil…care se lasa asteptat…si dorit…

Am incercat o inseminare, fara succes. Apoi ,direct fiv…pt ca nu aveam timp sa mai asteptam. Ar fi trebuit sa scriu de la inceput, eu am acum 42 ani iar sotul meu 59 ani…iar Maria azi are 1 an si 4 luni!
Primul fiv…emotii…griji…teama…asteptari…negativ…simteam ca picase cerul pe mine…cateva zile nu am fost in stare de nimic…nu puteam decat sa ma invinovatesc ca undeva gresisem, ca nu facusem ceva bine…dar dl dr m-a incurajat si dupa 6 luni a urmat fiv-ul nr 2…cu emotii si asteptari…Intre cele doua fiv-uri dl dr a zis sa facem o histeroscopie,sa vedem daca este ceva in neregula…

Vreau sa va zic ca eram la servicu cand a venit pe mail rezultatul de la beta hcg…prima analiza care venea mai devreme, cand inca eram la program…nu stiam ce sa fac, sa deschid mailul sau nu…emotii…daca era negativ ma apuca plansul si ma vedea toata lumea…intr-un final, spre ora 17 am deschis atasamentul si rezultatul era pozitiv….ura…eram in culmea fericirii…ma gandeam deja ca poate sunt gemeni…
Prima persoana sunata a fost dl dr…nu a rapsuns…m-a sunat dansul destul de repede, citise si mailul si…”v-am zis eu ca o sa reusiti!”….apoi urmatorul apel a fost la sotul meu…l-am intrebat daca a pus vinul la rece,sa sarbatorim! A ramas mut la telefon,nu-si mai gasea cuvintele…

Tot ce am scris acum reprezinta partea frumoasa, usor poetica…dar tot „procesul” a durat cam 2 ani…cine porneste pe acest drum trebuie sa se inarmeze cu rabdare, perseverenta si foarte multi bani. Fiecare analiza presupune toate aceste ingrediente,de la prima analiza de sange pana la nastere. Si desigur si tatii urmeaza mai multe analize. Iar ca si cost, pentru noi totul a insemnat sa fac doua credite la banca, pe 5 ani,plus toate veniturile lunare. Dar merita, nu am nici cel mai mic regret. Daca vom putea, mergem la dl dr si a doua oara, asa am stabilit cu dansul…ca am incheiat un „parteneriat”. Statul nostru din pacate nu considera prioritar sa se ocupe de copii, fiv-urile nu reprezinta o prioritate medicala…asa ca totul se bazeaza pe resurse proprii.
Si azi, desi Maria are 1 an si 4 luni, sunt momente in care ma gandesc cu bucurie ca am reusit, as relua acest drum si a doua oara, nu imi este teama.

Pentru viitorii parinti – fiti increzatori, daca noi am reusit si voi veti reusi! Toate cuplurile cunoscute in tara si la Atena, au reusit. Unii din prima, altii din a doua incercare! Mult succes! Sa auzim numai de bine!

Gabriela, Marinica si minunea noastra-Maria Gabriela Necula

Posted in Testimoniale