fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Masuri preventie COVID-19

Masuri de siguranta pe perioada starii de urgenta!

Avand in vedere masurile luate de autoritati, menite sa ajute la stoparea raspandirii noului coronavirus, vrem sa va aducem la cunostinta cateva aspecte privind functionarea clinicii Genesis Athens.

☎️ In primul rand, suntem disponibili pentru orice solicitari ale pacientilor clinicii. Pentru acest lucru, avem doua numere de telefon pe care le puteti apela: 0729 199 100 (asistent coordonator, Silvia Serban) si 0745 078 466 (asistenta, Adriana Enache ), precum si adresa de email info@vythoulkas.ro.

👨‍🔬 In contextul actual, vom finaliza numai tratamentele si interventiile care reprezinta o urgenta medicala.

✖️Toate consultatiile, tratamentele si interventiile chirurgicale care nu sunt urgente sunt suspendate incepand de astazi, 24.03.2020. Acest lucru este valabil pentru 14 zile, cu posibilitate de prelungire, in functie de evolutia situatiei. De indata ce va fi posibil, vom reprograma toate consultatiile.

🤝 Suntem preocupati in continuare de starea de sanatate a pacientilor nostri si vrem sa va asiguram ca facem tot posibilul pentru a raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp.
E important in acest moment sa tinem cont de masurile luate de autoritati, pentru a putea functiona normal de indata ce pandemia este stopata. Va multumim pentru intelegere si nu uitati, ramanem impreuna!

In cazul in care este nevoie sa veniti la clinica pentru urgente medicale, am luat urmatorele masuri de siguranta:

▶️ La intrarea în clinică, am pus la dispozitie soluție dezinfectantă pe care vă rugam insistent să o folosiți;

▶️ Vă rugăm să folosiți botoșii de unică folosință pe care îi găsiți la intrarea în clinică;

▶️ Vă rugăm să acceptați să vi se ia temperatura la nivelul frunții cu un termometru extern, fără contact;

▶️ În măsura în care nu este absolut necesar, vă rugăm să vă prezentați la clinică fără însoțitori sau să reduceți la minimum numărul acestora;

▶️ În cazul în care ați călătorit de curând în zonele afectate, vă rugăm să respectați măsurile de carantină impuse de autorități pentru a nu pune în pericol ceilalți pacienți ai clinicii.

Clinica Genesis-Athens urmărește îndeaproape reglementarile autorităților pentru protecția împotriva COVID-19. Vă asigurăm că Genesis-Athens ia zilnic toate măsurile necesare pentru igienizarea corectă a clinicii. Împreună și cu responsabilitate putem asigura continuitatea actului medical în cadrul clinicii. Vă reamintim care sunt principalele simptome ale infectării cu noul coronavirus: ✅ Febră ✅ Tuse uscată ✅ Dificultăți de respirație ✅ Stări de epuizare ✅ Dureri musculare ✅ Dureri în gât Mai puțin frecvente: ✅ Greață ✅ Vărsături

Vă rugăm să respectați recomandările autorităților pentru o conduită socială responsabilă în prevenirea coronavirus (COVID-19) publicate/disponibile pe http://www.dsu.mai.gov.ro/15-recomandari-privind-conduita-…/. Iar aici http://www.dsu.mai.gov.ro/masuri-de-preventie/ găsiți principalele măsuri de protecție împotriva noului virus.

MASURI DE PREVENTIE PERSONALE