fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Inscriere consultatie PRP

PRP – o noua procedura revolutionara


Premenopauza, rezerva ovariana scăzuta, problemele endometrului sunt trei dintre cauzele principale ale infertilitatii la femei. Daca pana acum aceste diagnostice puteau insemna un capat de drum pentru femeile care-si doreau un copil, acum a aparut o noua speranta de a-si vedea visul implinit.

PRP, o noua procedura revolutionara, permite extragerea anumitor celule din sange, prelucrarea acestora si injectarea apoi fie in ovare, care incep sa produca din nou material genetic, fie in endometru, care se poate ingrosa suficient cat sa poata permite implantarea embrionului. Femeile condamnate la infertilitate capata in felul acesta o sansa de a avea copii cu propriul material genetic.

Daca te confrunti cu o astfel de afectiune, completeaza formularul de mai jos pentru o consultatie la clinica Genesis Athens din Bucuresti. Medicul va decide daca procedura PRP te poate ajuta.

FORMULAR INSCRIERE CONSULTANTA PRP


[wpgform id=’4193′]


DESPRE PRP IN PRESA INTERNATIONALA

Intr-un articol aparut in ziarul Daily Mail si pe site-ul www.newscientist.com, care ulterior a fost preluat si de Global News, dr. Konstantinos Pantos, directorul clinicii Genesis din Atena, a declarat:

„Vrem sa oferim aceasta sansa femeilor care vor sa aiba un copil, cu toate ca au un diagnostic greu de combatut, fie ca vorbim despre femeile din Grecia, Marea Britanie sau Statele Unite. Pana la urma, toate vor acelasi lucru, sa aiba copii”

Specialistul grec a precizat ca la clinica din Grecia au efectuat aceasta procedura pentru mai multe femei, cu varste cuprinse intre 46 si 49 de ani. Unele dintre ele erau in pragul menopauzei, altele – deja intrasera la menopauza. Mai mult de jumatate dintre aceste femei au inceput sa ovuleze din nou si au acum embrioni congelati, care asteapta sa fie transferati in cadrul unei proceduri de fertilzare in vitro. Printre ele, si o femeie care nu mai avusese menstruatie de peste 5 ani. Independent prezinta cazul unei avocate in varsta de 40 de ani care a declarat pentru ziarul The Times ca a ramas insarcinata cu gemeni dupa aplicarea procedurii PRP.