fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Formular inscriere consultatie infertilitate

Tratam infertilitatea!

1 din 5 cupluri are probleme de infertilitate, conform cifrelor singurului studiu pentru probleme de infertilitate, realizat de Asociatia Romana de Reproducere Umană din Romania si clinica Genesis-Athens.

Infertilitatea este o boala, iar pentru ea exista tratament. Primul pas este vizita la medicul specialist in infertilitate, pentru a avea un diagnostic corect si complet.

Deschisa in 2016, clinica Genesis Athens din Bucuresti a devenit cel mai mare centru de tratare a infertilitatii din sud-estul Europei. Cu un laborator performant, modernizat anual cu echipamente de ultima generatie, pentru ca pacientii sa beneficieze permanent de cea mai buna tehnologie, clinica din Bucuresti beneficiaza si de expertiza unora dintre cei mai buni medici specialisti in infertilitate, sub coordonarea dr. Andreas Vythoulkas.

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie la o consultatie si asteapta sa fii contactata de un reprezentant al clinicii. Sau suna pentru programare la telefon 021 308 13 90.

Inscrie-te aici la consultatie!

    *Bifeaza daca esti de acord cu NOTA DE INFORMARE LEGATA DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


    *Campurile din formular marcate cu * trebuie completate pentru a putea trimite mesajul.