fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Operatii in Romania la standardele din Germania

Una din patru femei este diagnosticata cu fibrom uterin la varsta fertila. In functie de localizare si dimensiuni, prezenta fibromului uterin poate conduce la imposibilitatea obtinerii unei sarcini.

Profesor doctor in Obstetrica-Ginecologie la Universitatea de Medicina din Gießen, Germania, si director al Departamentului de Obstetrica-Ginecologie in Centrul Oncologic Universitar Frankfurt, prof, dr. Jorg Engel efectueaza in Romania operatii minim invazive alaturi de echipa sa, in cadrul clinicii Genesis Athens, la cele mai înalte standarde medicale.

Completați formularul de mai jos pentru a vă înscrie la o consultație și așteptați  să fiți contactată de un reprezentant al clinicii noastre. Sau sunați pentru programare la telefon 021 308 13 90.

În completare, puteți să trimiteți documentele medicale și imaginile CT/RMN prin email sau printr-un serviciu de transfer fișiere la chirurgie@genesisathens.ro. Un reprezentant al clinicii vă va contacta pentru a stabili împreună cu dumneavoastră data consultației.

Inscrie-te aici la consultatie

    *Bifeaza daca esti de acord cu NOTA DE INFORMARE LEGATA DE PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL