Fertilizare in vitro – Genesis Athens: Formular inscriere consultatie infertilitate
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Formular inscriere consultatie infertilitate

“Dupa 7 ani de incercari, ne strangem copilul in brate.” “Copilul nostru este cea mai mare minune si binecuvantare!” Daca sarcina nu apare dupa un an de incercari pe cale naturala, vino la o consultatie de specialitate in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Timisoara.

Dr. Andreas Vythoulkas, medic specialist obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in infertilitate are o experienta cu multe reusite in tratarea cazurilor dificile, aparent fara sanse.

“Nimanui nu ar trebui sa i se ia dreptul de a fi parinte. Vizita le medicul specialist de infertilitate este absolut necesara atunci cand sarcina nu apare pe cale naturala”, spune Andreas Vythoulkas, medicul datorita caruia foarte multe cupluri care s-au confruntat cu infertilitatea au devenit parinti.

Pentru programare, completati formularul de mai jos si veti fi contactat(a) ulterior de un reprezentant al clinicii pentru programare.

Inscrie-te pentru consultatie

*Sunt de acord cu informatiile prezentate in Nota de informare legata de protectia datelor cu caracter personal