fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Am vrut sa fim parinti tineri

19/10/2016

„Povestea noastra de iubire s-a concretizat cu nunta in 2010. Dintotdeauna ne-am dorit sa fim parinti tineri, asa ca imediat dupa nunta (amandoi avand 23 ani) ne-am hotarat sa facem analizele necesare pentru a deveni parinti. Rezultatul nu a fost cel asteptat in sensul ca sotul a fost diagnosticat cu hepatita. Si de atunci a inceput lupta care parea fara sfarsit. Cuvintele medicilor din Romania erau” din cauza bolii sotului nu ramaneti insarcinata”. S-a finalizat si perioada de tratament , hepatita s-a negativizat si eram increzatori ca acum vom castiga batalia. Insa timpul trecea si nu se intampla, cu fiecare luna pierduta eram tot mai dezamagita. Au urmat apoi drumuri luna de luna pe la medici renumiti , analize specifice, histeroscopii, histerosalpingografii, sonohisterosalpingografii,pentru a depista cauza, lucru care nu s-a intamplat. Am facut o serie de inseminari, o fertilizare, toate esuate.

Dupa toate aceste incercari nereusite eram cu psihicul la pamant, crezand ca niciodata nu vom fi parinti. Ulterior ne-am decis sa mai facem o incercare ajungand sa mergem la un consult la domnul doctor Andreas Vythoulkas. Inca de la prima consultatie ne-a redat speranta si am inceput sa credem ca de aceasta data vom castiga razboiul. Am facut toate analizele pentru un diagnostic clar si complet, am mers in Grecia incercand sa facem din aceasta calatorie si o vacanta placuta. Aici am ramas uimiti de ospitalitatea cu care am fost tratati in clinica, de profesionalismul de care au dat dovada. Nu am reusit la primul fiv , dar datorita interesului de a razbi aratat de domnul doctor Pantos am mers din nou pentru o noua incercare. Si de aceasta data minunea s-a intamplat. Cand am deschis rezultatul betahcg-ului ma rugam la Dumnezeu sa fie mare. Si era 2100. Nu ne venea sa credem. Daca dupa prima incercare esuata plangeam in telefon cu domnul doctor Andreas, care ma incuraja ca totul va fi bine, acum lacrimile au inceput sa curga instantaneu dar de fericire.

Toata perioada sarcinii a fost una foarte grea si dificila cu amenintari de avort spontan, insa am urmat intocmai sfaturile doctorului Andreas si totul a decurs perfect, ajungand in saptamana 37 de sarcina, pe 1 iunie sa facem cunostinta cu printesa noastra. Nu o sa ne oprim vreodata din multumiri pentru dr. Pantos si dr. Andreas care ne-au indeplinit cel mai mare vis.

Cu drag, Romulus, Ramona si Rebecka Tudor!

Posted in Testimoniale