fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Sectia de Ginecologie

13/04/2016

c889234799e865bbe90cee71f6cd2e53_XLLa departamentul de ginecologie al clinicii, scopul nostru principal este sa descoperim si sa tratam eficient afectiuni ginecologice cu care se confrunta femeile pe parcursul vietii.

Polichistoza ovariana, amenoreea, anomaliile menstruale, endometrioza si miomul uterin sunt doar cateva dintre afectiunile cu care se pot confrunta femeile. In prezent, evolutia stiintifica este semnificativa, fapt care permite tratarea acestor afectiuni fie pe cale medicamentoasa, fie prin interventie chirurgicala. Echipa „GENESIS ATHENS” se mandreste cu echipamente de ultima generatie si cunostinte de top, in scopul de a oferi ingrijire medicala completa cu rezultate favorabile.

Totodata, este bine de precizat ca prevenirea joaca un rol esential. Din acest motiv, se recomanda efectuarea anuala a testului Babes-Papanicolau, o analiză nedureroasa care poate preveni sau diagnostica la timp (in stadiul incipient) cancerul de col uterin.

Datorita experientei pe care o avem, dar si a exceptionalei organizari din cadrul clinicii noastre, vei obtine imediat rezultatele analizelor, fapt care iti permite sa te consulti cu medicul curant.

Colposcopia este o analiza folosita frecvent pentru diagnosticarea si tratarea leziunilor colului uterin, dar si pentru afectiunile organelor genitale externe ale femeii. Aceasta analiza se efectueaza in cazul in care testul Babes-Papanicolau scoate in evidenta anomalii celulare. Colposcopia dureaza cateva minute si este nedureroasa. Daca este necesara o analiza mai profunda, se utilizeaza laserul sau diatermia sub anestezie locala.

Ingrijirea ginecologica este una dintre prioritatile clinicii „GENESIS ATHENS”. Asadar, ne concentram atentia asupra tratarii tuturor afectiunilor ginecologice, prin terapii conservatoare sau chirurgicale, tinand cont intotdeauna ca valoarea cea mai de pret a omului nu este altceva decat sanatatea.

Posted in Departamente