fbpx
logogenesis

"Succesele noastre continue in domeniul feritilizarii in vitro, reprezinta dovada credintei, dragostei si a grijii noastre pentru om, pentru viata insasi si pentru familie."

smartphone_icon2Pentru programari, sunati zilnic intre 09:00-17:00 Tel: 021-9676, 0729-940.799

CAUTA

Departamentul de Endoscopie

13/04/2016

feb4274796d93ff716e9650163a77fb8_XLInterventiile laparoscopice, histeroscopice si de diagnosticare se efectueaza cu mare succes in departamentul de endoscopie al clinicii „GENESIS ATHENS”. Aparaturii medicale ultramoderne i s-a alaturat tehnologia de ultima generatie, cu scopul de a efectua interventii medicale in deplina siguranta, avand un rezultat terapeutic rapid

Indepartarea miomului, a chisturilor ovariene, colecistectomia si apendicectomia sunt unele dintre interventiile chirurgicale (deschise sau laparoscopice) realizate frecvent la clinica noastra. Avantajul chirurgiei endoscopice consta in refacerea rapida a pacientului, cu un timp redus de spitalizare, care se poate limita la numai cateva ore. In plus, aceasta metoda are rezultate mai bune, deoarece nu permite formarea de aderente intraabdominale, o consecinta negativa a interventiei chirurgicale deschise. Aceste interventii sunt efectuate cu scopul de a descoperi cauzele infertilitatii sau de a trata problemele ginecologice aparute. Criteriile de aplicare a chirurgiei endoscopice depind de mai multi factori. Informarea corecta este facuta de medicul curant, care va realiza in prealabil anamneza medicala, dupa care te va indruma in alegerea solutiei optime.

Atunci cand conlucrează experienta, specializarea, excelenta organizare, evaluarea stiintifica internationala, profesionalismul, etica profesionala si tehnologia de ultima generatie, rezultatul nu poate decat sa atinga perfectiunea. Astfel,  beneficiarul serviciilor medicale este satisfacut pe deplin. Personalul clinicii „GENESIS ATENA” se face remarcat si prin entuziasmul cu care abordeaza problemele aparute, deoarece primordial pentru noi este OMUL.

Posted in Departamente